ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Πορτογαλία για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ”cross country” οι δρομείς του ΑΟ Μυκόνου

Στην Πορτογαλία για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ”cross country” οι δρομείς του ΑΟ Μυκόνου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι δρομείς του ΑΟ Μυκόνου θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα και το σύλλογο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων cross country.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2019 στην ίδια χώρα, την Πορτογαλία, όπως το 2018 αλλά σε άλλη πόλη, αφού αυτή τη φορά θα φιλοξενηθούν στην Albufeira, κοντά στην πόλη Φάρο.

Η Αlbufeira έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη διοργάνωση τρεις φορές στο παρελθόν το 2008, το 2014 και το 2017 και φέτος θα είναι η τέταρτη της φορά.

Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους σωματεία από 13 χώρες, με την Ισπανία να παίρνει μέρος με δύο ομάδες.

Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι ομάδες της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας, της Ιταλίας και της Φινλανδίας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Ο ΑΟ Μυκόνου θα πάρει μέρος στους αγώνες αυτούς με πέντε αθλητές και έναν συνοδό ενώ δεκτοί θα είναι και φίλαθλοι και υποστηρικτές της ομάδας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.