ΤΟΠΙΚΑ

Στην Περιφέρεια ο Σπύρος Αποστόλου, θα είναι υποψήφιος με τον Χατζημάρκο

Στην Περιφέρεια ο Σπύρος Αποστόλου, θα είναι υποψήφιος με τον Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα του Σπύρου Αποστόλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου.

Ο κ. Αποστόλου, πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μυκόνου και Εντεταλμένος Χωροταξικού Σχεδιασμού, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Σχεδιάζουμε πολιτικές που βασίζονται στη σύνθεση και το όραμα. Εφαρμόζουμε λύσεις που στηρίζονται στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα, υπηρετώντας τις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου σε μία Περιφέρεια που ακτινοβολεί σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Για ένα σύνολο που μετατρέπει την αντιξοότητα της νησιωτικότητας, σε ευκαιρία εξέλιξης και προκοπής, όπως πρώτοι απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια οι νησιώτες μας.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.