ΤΟΠΙΚΑ

Στην Παναγία της Τήνου για τον Εσπερινό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υποδοχή από τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο

Στην Παναγία της Τήνου για τον Εσπερινό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υποδοχή από τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο

Ο πρωθυπουργός αναχώρησε για το νησί των Κυκλάδων το Σάββατο το απόγευμα μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Τήνο, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στον ναό της Παναγίας κατά την ώρα του Εσπερινού, όπου τον υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Σύρου και Τήνου, Δωρόθεος.

Ο πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που έχουν αφιερώσει στον Ναό της Παναγίας οι γονείς του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη μίνι απόδραση, επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα.

Το πρωί ο πρωθυπουργός είχε σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις και η δημοσιονομική αποτύπωση του τρέχοντος και του επόμενου χρόνου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από τον ναό της Παναγίας της Τήνου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από τον ναό της Παναγίας της Τήνου
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.