ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Κω η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για ένα ακόμη μεγάλο ματς κορυφής

Στην Κω η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για ένα ακόμη μεγάλο ματς κορυφής

Στην Κω βρίσκεται από τα ξημερώματα η αποστολή της Α.Ε. Μυκόνου για το αυριανό παιχνίδι με τον τοπικό Α.Ο. Πυλίου που είχε αναβληθεί λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα!

Η ομάδα της ΑΕΜ έφτασε στο νησί των Δωδεκανήσων μετά από μια μικρή Οδύσσεια καθώς χρειάστηκε να ταξιδέψει με δύο πλοία, αφού αρχικά πήγε στη Σύρο όπου έμεινε για κάποιες ώρες και μετά ταξίδεψε όλη τη νύχτα για την Κω. Αν προσθέσουμε ότι λόγω πληρότητας του πλοίου δεν υπήρχαν καμπίνες για τους παίκτες εύκολα καταλαβαίνει κανείς την ταλαιπωρία τους.

Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις και τόσο μακρινά ταξίδια η ΕΠΟ να δίνει αεροπορικά εισιτήρια ώστε να αποφεύγονται ανάλογες ταλαιπωρίες!
Στον αγωνιστικό τομέα οι παίκτες της Α.Ε. Μυκόνου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση αργά το μεσημέρι της Τρίτης στο γήπεδο της πόλης της Κω. Παρά την ταλαιπωρία όλοι έδειξαν ορεξατοι αλλά και αισιόδοξοι για τον αγώνα της Τετάρτης στο Πυλί που θα ξεκινήσει στις 15.00.

Οι Βλάχος, Παχατουριδης έχουν όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή τους και ελπίζουν να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί που έχει δημιουργηθεί τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.