ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην καρδιά μας πάντα ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στην καρδιά μας πάντα ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Μανώλης Βερώνης και Ντένις Χιλαι τα δυο ταλέντα στο MykonosVoice

Πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια στην αγκαλιά του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και φτερούγισαν πριν λίγο καιρό για της επαγγελματικές ομάδες των Αθηνών.

Ο Μανώλης Βερώνης και ο Ντένις Χιλάι παρέα με τον Χρήστο Ράγια  πέρασαν το κατώφλι του Αήττητου Σπάτων, της μοναδικής ομάδας εκπροσώπου στην Β Εθνική στο λεκανοπέδιο αυτή την ποδοσφαιρική σαιζόν.

Μίλησαν στο Mykonos Voice για την εμπειρία τους στις επαγγελματικές ομάδες, για την μεγάλη τους αγάπη τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, για τον πρόεδρο Αλέκο Κουκα και το νησί που τους λείπει…

Ο Ντένις Χιλάι έφυγε ένα χρόνο νωρίτερα και έκανε το πέρασμα από τον Ατρόμητο.

Θα πει…

« Δεν είναι εύκολο να φύγεις από το σπίτι σου για να παίξεις ποδοσφαίρο στην Αθήνα.Θέλει πολύ δουλειά και αφοσίωση. Απαιτεί θυσία»

Ο μικρός της παρέας Μανώλης Βερώνης που οι ειδικοί μιλούν για σπουδαίο ταλέντο θα πει στο Mykonos Voice.

« Φύγαμε από το σπίτι μας για να παίξουμε ποδόσφαιρο.Θέλουμε φυσικά να πετύχουμε.Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα»

Και οι δυο έχουν πάντα στην καρδιά τους τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Ντενις Χιλάι « Αγαπάμε την ομάδα και την έχουμε πάντα στο μυαλό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Αλέκο Κουκά είναι λίγο για την βοήθεια που μας έχει προσφέρει.Θέλουμε να δούμε τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ πολύ ψηλά.»

Μανώλης Βερώνης «Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά, είναι δίπλα μας σε  ότι χρειαζόμαστε. Αγαπάμε την ομάδα μας τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.Θελω και εγώ να τον δω μια μέρα σε παραπάνω κατηγορίες.»

Βερώνης και Χιλάι άφησαν την ζωή στο νησί για ένα καλύτερο αύριο ποδοσφαιρικά στην Αθήνα.

«Αν θέλεις να παίξεις ψηλά πρέπει να παλέψεις.Το νησί προσφέρει τα πάντα αλλά στον αθλητισμό είναι λογικό να είμαστε ακόμα μακριά από τα επαγγελματικά πρότυπα αν και κάνουν τα πάντα οι άνθρωποι του αθλητισμού στη Μύκονο» θα πει ο Βερώνης.

και θα συμπληρώσει ο Χιλάι « Αγαπώ την Μύκονο,σκέφτομαι το νησί και τους ανθρώπους του, ναι γιατί όχι θα ήθελα μια μέρα να παίξω με την ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ σε επαγγελματική κατηγορία»…

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.