ΤΟΠΙΚΑ

Στην Γ´Εθνική ο μπασκετικός ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στην Γ´Εθνική ο μπασκετικός ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Πρωταθλητής αναδείχτηκε στις Κυκλάδες ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και θα συμμετάσχει του χρόνου στην Γ Εθνική

 

Πρωταθλητής για την φετινή αγωνιστική περίοδο στο ανδρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων στέφεται  και επίσημα ο ΑΟ Μυκόνου και από την επόμενη χρόνια θα αγωνίζεται στην Γ´Εθνική  στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Έπειτα από το πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαΐου το απόγευμα και είχε προλογίσει το  αποφασίστηκε με ψηφοφορία να μην μπει …παύλα στη σεζόν στα δύο προαναφερθέντα πρωταθλήματα, αλλά να στεφθούν πρωταθλητές οΙ παίκτες του ΑΟ Μυκόνου.

 

Μετά το πέρας του συμβουλίου, η ΕΣΚΚ  ανακοίνωσε

«Κατόπιν της πρόσφατης αποφάσεως της ΕΟΚ περί απευθείας ανόδου του πρωταθλητή Κυκλάδων στην Γ Εθνική Ανδρών και της πρωταθλήτριας Κυκλάδων στην Α2 Εθνικη Γυναικών , το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚ Κυκλάδων αποφάσισε κατά πλειοψηφία την ανάδειξη της ομάδας του Α.Ο. Μυκόνου ως πρωταθλητή ανδρών και της ομάδας της Α.Ε. Σαντορίνης ως πρωταθλήτριας γυναικών!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.