ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο θα ιερουργήσει την Κυριακή ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ.Δωρόθεος

Στη Μύκονο θα ιερουργήσει την Κυριακή ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ.Δωρόθεος

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, σήμερα, Σάββατο, 20 Αυγούστου, θα μεταβεί στην Άνδρο.
Αύριο, Κυριακή, 21 Αυγούστου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαυρίου και το απόγευμα θα επιστρέψει στη Μύκονο.
Τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, θα υποδεχθεί τον υπ’ αυτού προσκληθέντα, για να συμμετάσχει στην ετήσια πανήγυρι της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και νήσων κ. Αμφιλόχιο, με τον οποίο θα συγχοροστατήσει κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό, που θα τελεσθεί στο Καθολικό της παλαιφάτου Ιεράς Μονής.
Την Τρίτη, 23 Αυγούστου, το πρωί, θα συνιερουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ. Αμφιλοχίου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.
Την Τετάρτη, 24 Αυγούστου, με την άδεια και ευλογια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στα Άγραφα, πλησίον του οποίου ο Επιχειρηματίας κ. Νικόλαος Χόντος έχει ανεγείρει μνημειακό άγαλμα του Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού.
Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, θα μεταβεί στην Αθήνα και εκείθεν στη Μύκονο.
Το εσπέρας της Παρασκευής, 26 Αυγούστου, θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου, στη Χώρα της Μυκόνου.
Το Σάββατο, 27 Αυγούστου το πρωί, θα ιερουργήσει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Μυκονίου νέου, φονευθέντος σε ατύχημα.
Ακολούθως, μέσω Αθηνών, θα μεταβεί στη Λήμνο.
Την Κυριακή, 28 Αυγούστου, θα λάβει μέρος στο τελεσθησόμενο τριετές Αρχιερατικό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λήμνου Ιεροθέου, του Ανδρίου, και το εσπέρας, μέσω Αθηνών, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.
Τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Ποσειδωνίας Σύρου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.