ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο οι Ολυμπιονίκες του Πόλο

Στη Μύκονο οι Ολυμπιονίκες του Πόλο

Στη Μύκονο βρίσκονται οι πολίστες της Εθνικής μας ομάδας και είχαν την δυνατότητα να έχουν μια συνάντηση σε ωραία ατμόσφαιρα με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά που τόνισε:


“Ασημένιο στους Ολυμπιακούς, αλλά χρυσό στις καρδιές μας για την εθνική ομάδα πόλο. Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στη Μύκονο και το ξενοδοχείο Grecotel Mykonos Blu τον αρχηγό της εθνικής μας Γιάννη Φουντούλη @giannisfoud5 , τον Γιώργο Δερβίση @georgedervisis και τον Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά @dinodouble_g .

 

Είχα την ευκαιρία να έχω μια πολύ καλή κουβέντα μαζί τους, μιλήσαμε για το νησί μας και έμαθα πολλά για ένα άθλημα που διαχρονικά προσφέρει διακρισεις στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι ξεκάθαρο οτι οι νίκες και οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά, την υπομονή και την πίστη»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.