ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο ο υπουργός τουρισμού για επίσημη επίσκεψη

Στη Μύκονο ο υπουργός τουρισμού για επίσημη επίσκεψη
Τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος και αρμόδιοι φορείς του νησιού πρώτα στα αεροδρόμιο και μετά στο Δημαρχείο
Επίσημη επίσκεψη στη Μύκονο πραγματοποιεί ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης που βρέθηκε καταρχήν στο αεροδρόμιο του νησιού και κατόπιν στο Δημαρχείο Μυκόνου που είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς και βουλευτές των ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
 «Είχα υποσχεθεί ότι την πρώτη μέρα που θα ανοίξει ο τουρισμός θα είμαι στη Μύκονο και ήρθα» με αυτά τα λόγια ο υπουργός ξεκίνησε το καλωσορίσμα του στους Μυκονιάτες.
Παρών στο δημαρχείο ήταν  ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς καθώς και οι Βουλευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας και Κατερίνα Μονογυιού, ο κ. Χρήστος Βερώνης, καθώς και φορείς του Τουρισμού της Μυκόνου.
Ο υπουργός συνομίλησε με του επαγγελματίες της Μυκόνου  για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί καθώς και για τα  μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία.
Ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε “Πρέπει να είστε αυστηροί με τα μέτρα. Είστε οι πρεσβευτές της Χώρας και στο πλαίσιο αυτό πρέπει να υπάρχει συνεργασία.»
Ο υπουργός θα παραμείνει λίγες ώρες στη Μύκονο και στη συνέχεια θα πάει στην Ρόδο
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.