ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο ο βασιλιάς του instagram αγκαλιά με δώδεκα μοντέλα

Στη Μύκονο ο βασιλιάς του instagram αγκαλιά με δώδεκα μοντέλα

Είναι ξεκάθαρο πώς δεν «νοικοκυρεύτηκε» ο εκκεντρικός Νταν Μπιλζέριαν  αλλιώς ο βασιλιάς του instagram, γνωστός για τις εκκεντρικές του αναρτήσεις που τον συνοδεύουν πάντα και παντού νεαρές καλλονές.

Αυτή τη φορά από τη Μύκονο, ξαπλωμένος και περιτριγυρισμένος από περίπου 12 μοντέλα φωτογραφίζεται πάνω στο σκάφος του ενώ βρίσκεται στη Μύκονο.

Στο instagram που ο κάθε ένας μπορεί να γίνει διάσημος, ο danbilzerian, όπως είναι το όνομα του στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο, έχει επάξια κερδίσει φήμη και δόξα  γιατί πάντα τον ακολουθούν μοντέλα σε όλα του τα ταξίδια και τις εξορμήσεις.
Όλες κάτω των 30, με γυμνασμένα σώματα, μεγάλα στήθη, σαρκώδη χείλη και μικρές μέσες ποζάρουν χαμογελαστές και ευδιάθετες όλες μαζί στο πλάι του. Εκείνος ζει το όνειρο κάθε άντρα που περιορίζεται ενδεχομένως σε χαρούμενες στιγμές που διαρκούν όσο μια φωτογραφική λήψη.

fb9942f6-b22f-4e3e-b950-0790eba909fe

Αυτή τη φορά πάντως, εκτός από σχόλια που τον αποθεώνουν με πολλούς να θέλουν να πραγματοποιήσουν τη φαντασίωση αυτή, αρκετά από τα σχόλια αφορούν στον θάνατο της 22χρονης Mahsa Amini στο Ιράν αλλά και κάποιοι που ρωτάνε τη γνώμη του για το θέμα αυτό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.