ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο ο Νικος Κοκλώνης

Στη Μύκονο ο Νικος Κοκλώνης

Έχοντας ως βάση του την Αθήνα, όπου χρειάζεται να επιστρέφει για συναντήσεις και ραντεβού, ο Νίκος Κοκλώνης επιδιώκει να κάνει μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις στις Κυκλάδες.

Την περασμένη Τετάρτη ο παραγωγός έφτασε στη Μύκονο μαζί του την καλή του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, την οποία και φιλοξένησε στο σπίτι του για μερικές μέρες, μέχρι να φτάσει στο νησί και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης. Οι δυο τους προτίμησαν τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι του παραγωγού και ελάχιστα κυκλοφόρησαν σε κοσμικά μέρη -με εξαίρεση το βράδυ που βγήκαν για βόλτα στη Χώρα και, έχοντας μαζί τους την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή, και δείπνησαν στο εστιατόριο του Νουσρέτ στα Ματογιάννια, όπου συναντήθηκαν με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.
image007

Το Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης έφυγε από τη Μύκονο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη όπου συνδύασε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για την ενοικίαση στούντιο εκεί, και ολιγοήμερες διακοπές. Στην παρέα του βρέθηκε και ο καλός του φίλος Τρύφωνας Σαμαράς, που γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό club-restaurant στο κέντρο της πόλης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.