BUSINESS

Στη Μύκονο ο Μπιλ Γκειτς με ελικόπτερο

Στη Μύκονο ο Μπιλ Γκειτς με ελικόπτερο
Πριν λίγη ώρα έφτασε με ελικόπτερο στην ναυαρχίδα του τουρισμού Μύκονο

Την Ακρόπολη επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για ιδιωτική επίσκεψη, ενώ μέσω φημών ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει αγοράσει τις «Ελληνικές Μαλδίβες», δηλαδή τους Πεταλιούς.

Όπως αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στόχους ενός εκ των πλουσιότετων ανθρώπων του κόσμου είναι για να αγοράσει ένα νησί και εδώ και μέρες έχει βάλει στο «μάτι» τη νησιωτική συστάδα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό που σκέφτεται να καταβάλλει.
Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως για τους Πεταλιούς υπήρχε δικαστική διαμάχη μεταξύ οικογενειών εφοπλιστών, ενώ προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πρόθεση του δισεκατομμυριούχου για την συγκεκριμένη νησιωτική συστάδα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.