ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη

Στη Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη
Απρόσμενη απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επισκεφτεί την Μύκονο σε μια κρίσιμη στιγμή

Μια επίσκεψη που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση αποκαλύπτει το Mykonos Voice καθώς την Μύκονο εκτάκτως πρόκειται να επισκεφτεί την Πέμπτη για λίγες ώρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσιπρας.

Με σαφέστατη πρόθεση να εκμεταλλευτεί πολιτικά την συγκυρία και να χτίσει επικοινωνιακά στην στιγμή, ο Αλέξης Τσιπρας θα επισκεφτεί την Μύκονο για πρώτη φορά με τον θεσμικό ρόλο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για να καυτηριάσει καταρχήν την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει το νησί.

Μια πράξη τολμηρή  με συμβολισμό σε ένα τόπο που δεν έχει και πολλές πολιτικές  συμπάθειες ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να προκαλέσει ένα καίριο πολιτικό χτύπημα στην κυβέρνηση μετά την άστοχη κίνηση να «κλείσει» το νησί.

Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και ραγδαίες τις επόμενες ώρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.