ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο λειτούργησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωρόθεος

Στη Μύκονο λειτούργησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωρόθεος

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ σήμερα το πρωί έπλευσε στη Μύκονο και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του, Πρωτοπρεσβυτέρους Πέτρο και Γεώργιο, τέλεσε τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο φιλογενούς και δραστήριου Μυκονίου Επιχειρηματία, η οικογένεια του οποίου έχει προσφέρει πολλά στο νησί.

Στην επιμνημόσυνη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , αφού απηύθυνε παραμυθητικούς λόγους στην οικογένεια του μεταστάντος, και εξ αφορμής και του σημερινού Ψυχοσαββάτου, ευχήθηκε στους παρισταμένους για την ανάπαυση των ψυχών των κεκοιμημένων οικογενών τους, επί δε τη εορτή της Πεντηκοστής και της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος, ευχήθηκε σε όλους υγεία και κάθε ευλογία Θεού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.