ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο η Μαριάννα Λάτση για την 25η Μαρτίου

Στη Μύκονο η Μαριάννα Λάτση για την 25η Μαρτίου

Στην αγαπημένη της Μύκονο βρέθηκε για ακόμη μια φορά για να γιορτάσει την εθνική επέτειοι η Μαριάνα Λάτση συνοδευόμενη μάλιστα από την παρέα της.

Η μεγάλη κυρία της επιχειρηματικότητας της χώρας δεν θέλησε να δώσει στόχο με την παρουσία της στο νησί και εμφανίσεις της ήταν στοχευμένες και σε σημεία μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο φακός του MykonosVoice την εντόπισε στον Γιαλό να κάνει την βόλτα της λίγη ώρα μετά το πέρας της παρέλασης.

Μάλιστα τράβηξε την προσοχή όλων με την εντυπωσιακή της παρουσία και κυρίως την εικόνα της που ήταν ιδιαίτερη λόγω της φυσικής της κατάστασης.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.