ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο η εγγονή του εκλιπόντα δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ

Στη Μύκονο η εγγονή του εκλιπόντα δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ
Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα η εγγονή του Ροκφέλερ είναι στη Μύκονο

Η Αριάνα Ροκφέλερ άφησε για λίγες μέρες τον ιδιωτικό της παράδεισο στην Φλόριντα και ταξίδεψε στη Μύκονο για να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές του νησιού.

Είναι αλήθεια ότι πλέον οι επισκέψεις διάσημων προσωπικοτήτων στη Μύκονο απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη παύουν να αποτελούν είδηση, εκτός κι αν απασχολήσουν οι ίδιοι, είτε με τα καμώματα τους είτε εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων εμπειριών που βίωσαν, όπως για παράδειγμα το περιστατικό που συνέβη στη βίλα όπου διέμενε το τοπ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ με την κλοπή – μυστήριο των προσωπικών της αντικειμένων.

Κάπως έτσι, προσωπικότητες, όπως η Αριάνα Ρόκφελερ – εγγονή του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, του τελευταίου από τους «μεγάλους» της οικογένειας Ροκφέλερ, ο οποίος πέθανε πέρυσι, και τρισέγγονη του ιδρυτή της πετρελαϊκής Standard Oil, της μεγαλύτερης περιουσίας των ΗΠΑ, με 1,7% του ΑΕΠ, ήδη από το 1937, μπορούν κάλλιστα να περάσουν απαρατήρητες και να χαθούν μέσα στο πλήθος, γεγονός που μπορεί να συναρπάσει πρόσωπα που στις χώρες τους έχουν συνηθίσει να νοιώθουν στο σβέρκο τους τις ανάσες των παπαράτσι.

Η Αριάνα Ροκφέλερ συνταξίδεψε στη Μύκονοπαρέα με το νεαρό Τζάκ Μόργκαν, απόγονο της οικογένειας που διαχειρίζεται μιας από τις τέσσερις μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες την J.P Morgan. Κατέλυσαν στις σουίτες του Semeli, δείπνησαν στο Kensho και στο Bill and Coo, διασκέδασαν στο Interni και στον Σκορπιό ενώ επισκέφτηκαν την Δήλο, δηλώνοντας κατενθουσιασμένοι από την ενέργεια και τη φυσική ομορφιά του αρχαίου τοπίου.

ar01_3

 

ar02_2

Η Αριάνα Ροκφέλερ σπούδασε στο πανεπιστήμιο Κολούμπια πολιτικές επιστήμες, αλλά ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας και το 2011 ξεκίνησε τη δική της σειρά ρούχων. Σχεδιάζει δύο κολεξιόν το χρόνο, ρούχα σικ και άνετα, που ταιριάζουν στην εικόνα της. Τα ρούχα της πωλούνται online ή σε ειδικές βραδιές που διοργανώνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της, να δημιουργήσει επιστρέφοντας στη βάση της, μια συλλογή κοσμημάτων ή μια κολεξιόν ρούχων εμπνευσμένη από τις ομορφιές της Ελλάδας και δη της Μυκόνου.

Ακόμη, θεωρείται εξαιρετική ιππέας και τέσσερις μήνες τον χρόνο ζει στο κτήμα της, στην Φλόριντα, έναν αληθινό παράδεισο ιππασίας. Τον υπόλοιπο χρόνο ζει στην γενέθλια πόλη του Σέξπηρ, στην Αγγλία, στο Stratford-upon-Avon, κοντά στην προπονήτριά της ενώ είναι επιστήθια φίλη της Αθηνάς Ωνάση την οποία έτυχε να γνωρίσει στα διεθνή τουρνουά ιππασίας.

Οπως όλοι οι Ροκφέλερ, έτσι και η Αριάνα έμαθε από μικρή να κρατάει ένα ποσό από το χαρτζιλίκι της για έργα φιλανθρωπίας. Είναι μέλος του οικογενειακού Ιδρύματος Ροκφέλερ, και η ίδια είναι υπερήφανη που φέρει το όνομα. «Η οικογένειά μας μεγάλωσε εμένα και την αδελφή μου να σεβόμαστε τους άλλους, αν και μας έμαθαν να είμαστε επίσης ο εαυτός μας» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

ar04_2
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.