ΤΟΠΙΚΑ

Στη Λακωνία ταξιδεύει η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ σε ένα κρίσιμο ματς με τον Πανγυθεατικό

Στη Λακωνία ταξιδεύει η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ σε ένα κρίσιμο ματς με τον Πανγυθεατικό

Ένα ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα περιελάμβανε η  απογευματινή προπόνηση της Α,Ε. Μυκόνου.

Μετά το ρεπό της Τρίτης ανέβηκαν οι στροφές ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στο Γύθειο με τον Πανγυθεατικό.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ότι είδε όλους τους παίκτες να βγάζουν κανονικά όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα ενόψει ενός αγώνα που οι απουσίες θα είναι αρκετές. Εκτός του τραυματία από το παιχνίδι στη Γαστούνη, Κώστα Αγγέλη την αποστολή στο Γύθειο δεν θα ακολουθήσουν οι τιμωρημένοι Ζγκούρη και Παπαδόπουλος που θα παραμείνουν στη Μύκονο και θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Η αναμέτρηση στη Λακωνία το πρωΐ (10.30 π.μ.) της Κυριακής είναι πολύ σημαντική για τη ΑΕΜ καθώς θέλει να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή, κάτι που καθιστά ως επιτακτική ανάγκη τη νίκη απέναντι στον Πανγυθεατικό.
Διαιτητής στο παιχνίδι του Γυθείου ορίστηκε ο Ηλίας Ρέκκας με βοηθούς τους Χρυσοβαλάντη Μπουρίκα και Παναγιώτη Νικολόπουλο. Όλοι τους ανήκουν στον Σύνδεσμο Μεσσηνίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.