ΤΟΠΙΚΑ

Σταθερά η πιο ακριβή αμόλυβδη βενζίνη στις Κυκλάδες

Σταθερά η πιο ακριβή αμόλυβδη βενζίνη στις Κυκλάδες

Με την μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να βρίσκεται σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα με την ακριβότερη βενζίνη σε όλη τη χώρα.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα η μέση τιμή της αμόλυβδης κυμαίνεται από 1,824 η χαμηλότερη (Νομαρχία Πειραιώς) έως 1,98 ευρώ η υψηλότερη (Νομός Ευρυτανίας) στα Δωδεκάνησα η μέση τιμή διαμορφώνεται στα 2,039 ευρώ το λίτρο και στις Κυκλάδες στα 2,133 ευρώ, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις τεράστιες ανισότητες ανάμεσα στην νησιωτική και την ηπειρωτική χώρα.

Η κατάσταση αυτή με τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες να έχουν την υψηλότερη τιμή καυσίμων πανελλαδικά, είναι πλέον παγιωμένη οδηγώντας σε μια βίαιη ανακατανομή των εσόδων-εξόδων των κατοίκων των νησιών οι οποίοι αδυνατούν να διαχειριστούν τη λαίλαπα των συνεχόμενων ανατιμήσεων που έχει βγάλει εκτός προϋπολογισμού τα νοικοκυριά.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.