ΤΟΠΙΚΑ

Στα γραφεία της Περιφέρειας ο δήμαρχος Χρήστος Βερώνης

Στα γραφεία της Περιφέρειας ο δήμαρχος Χρήστος Βερώνης

Τα γραφεία  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο ιστορικό διοικητήριο της Δωδεκανήσου επισκέφτηκε ο δήμαρχος της Μυκόνου Χρήστος Βερώνης για  συνάντηση  με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ Γιωργος Λεονταρίτη , τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Στέλιο Μπρίγγο και τον Γ.Γ του ΦΟΣΔΑ κ Γαβρούδη.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν  θέματα υποδομών και διαχείρισης που η Μύκονος έχει ανάγκη και επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας.

Ο δήμαρχος Μυκόνου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας και τα θέματα που απασχολούν στο προσκήνιο. Ο προγραμματισμός των δράσεων της πολιτικής μας στο επίκεντρο των συζητήσεων.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.