ΤΟΠΙΚΑ

Στα αζήτητα το ακίνητο στη Χώρα της Μυκόνου

Στα αζήτητα το ακίνητο στη Χώρα της Μυκόνου

Αντίθετα στα αζήτητα έμεινε η οριζόντια ιδιοκτησία στη Χώρα της Μυκόνου, για την οποία, επίσης χτύπησε το ηλεκτρονικό σφυρί χωρίς, ωστόσο να βρεθεί ενδιαφερόμενος πλειοδότης. Το ακίνητο, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού των Ανέμων και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Ματογιάννη, ανήκε στους επιχειρηματίες Σταύρο Μεγακλή και Karl Egon Fricbrich Prinz Zu Furstenberg και είχε περιέλθει στην ιδιοκτησία τους το 2007. Αν και η συγκεκριμένη ιδιοκτησία βρέθηκε μπλεγμένη στα δίχτυα των πλειστηριασμών ήδη από το 2019, ωστόσο η διαδικασία είχε τεθεί σε αναστολή ύστερα από αίτημα ανακοπής που κατέθεσαν οι οφειλέτες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Σύρου για διόρθωση προς τα πάνω της αρχικής τιμής εκκίνησης, η οποία είχε οριστεί στις 600.000 ευρώ και στη συνέχεια αποφασίστηκε να αυξηθεί στα 1,3 εκατ. ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.