ΤΟΠΙΚΑ

Σπουδαία βράβευση της κυκλαδίτικης μπύρας ΝΗΣΟΣ στα Tourism Awards 2024

Σπουδαία βράβευση της κυκλαδίτικης μπύρας ΝΗΣΟΣ στα Tourism Awards 2024

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ ξεχώρισε στη λαμπερή τελετή απονομής των Tourism Awards 2024, λαμβάνοντας την κορυφαία, πλατινένια διάκριση στην ενότητα “BrandGreece”. Η εν λόγω βράβευση αποτελεί αναγνώριση της συνεισφοράς της ΝΗΣΟΣ στην ανάδειξη και προβολή του τόπου καταγωγής της της Τήνου, των Κυκλάδων, των νησιών μας και ευρύτερα της χώρας μας και κατ’ επέκταση του ελληνικού brandname.

Η κριτική επιτροπή απένειμε στην εταιρία την υψηλότερη διάκριση στην ενότητα “BrandGreece”, στην οποία «πρωταγωνίστησαν» εταιρίες, φορείς και οργανισμοί που εμπνέονται από την Ελλάδα και μέσω του έργου τους προβάλλουν την «ελληνική ταυτότητα» και ενισχύουν τη βιώσιμη εγχώρια οικονομία. Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, από την αρχή της πορείας της, επέλεξε να λειτουργεί και ως «πρέσβειρα» της Τήνου,των ελληνικών νησιών και της χώρας μας, προβάλλοντας περήφανα την καταγωγή της, διεκδικώντας και κερδίζοντας διεθνή βραβεία και προσφέροντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στους καταναλωτές, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη βράβευση, ο κ. Αλέξανδρος Κουρής δήλωσε σχετικά: «Βάσει του πλαισίου και των τάσεων που λειτουργούμε και δραστηριοποιούμαστε, τα προϊόντα, ιδίως δε τα τρόφιμα και τα ποτά, μπορούν κάλλιστα να αξιοποιηθούν ως βασικό όχημα προβολής και διαμόρφωσης αντιλήψεων για τους τόπους τους. Η ΝΗΣΟΣ, όλα αυτά τα χρόνια, συνειδητά προσπαθεί να πρωτοπορεί και να διακρίνεται, «ταξιδεύοντας» το όνομα του τόπου της τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Και έτσι θα συνεχίσουμε… από την Τήνο, σε όλον τον κόσμο.»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.