ΤΟΠΙΚΑ

Σπουδαία αναμέτρηση με τον Ιάλυσο στον Κόρφο

Σπουδαία αναμέτρηση με τον Ιάλυσο στον Κόρφο

Ένα άκρως χορταστικό αθλητικό… μενού περιλαμβάνει η Κυριακή για τις ομάδες της Μυκόνου! Η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται στον Κόρφο στις 14.00 τον Ιάλυσο θέλοντας να επανέλθει στις νίκες μετά τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες σε Κω και Νέα Σμύρνη. Στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας με δεδομένο ότι ακολουθούν δυο παιχνίδια εκτός έδρας με τους Παναργειακό και Αίαντα Γαστούνης που έχουν απόλυτη ανάγκη βαθμών καθώς βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Το ευχάριστο για τους Βλάχο – Παχατουρίδη είναι ότι θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο τον Ζγκούρι όσο και τον Κέμπε που εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής που είχαν λόγω καρτών.
Οι γυναίκες της ΑΕΜ θα αγωνιστούν πρωινή ώρα (11.00 π.μ.) την Κυριακής στην Άνω Μερά κόντρα στην έμπειρη και πάντα επικίνδυνη Αγία Παρασκευή. Με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στα Βριλήσσια ο Δημήτρης Μανταφούνης και οι παίκτριές του θα επιδιώξουν να πάρουν άλλο ένα τρίποντο προκειμένου να συνεχίσουν την εξαιρετική φετινή τους πορεία. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα εκτός από τις γνωστές απουσίες των Ντόκου, Παπαδημητρίου, Τσακλάνου και Μπαξεβάνου προστέθηκε και η Τούνα που επίσης είναι τραυματίας.
Στο μπάσκετ ο Α.Ο. Μυκόνου υποδέχεται την Αχαγιά 82 με μοναδικό στόχο φυσικά να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Μίλωνα που τον «πλήγωσε» καθώς η υπόθεση πρωτιά στον όμιλο φαίνεται ότι χάθηκε οριστικά. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν με τον Γιάννη Τζήμα να έχει λευκό απουσιολόγιο σε ένα ματς που η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.
Τέλος η Α.Ε. Μυκόνου Β’ αύριο θα ταξιδέψει στην Τήνο ώστε το απόγευμα (17.00) να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.