ΤΟΠΙΚΑ

Σπείρα είχε «ρημάξει» βίλες στη Μύκονο

Σπείρα είχε «ρημάξει» βίλες στη Μύκονο
Πάνω από 150.000 ευρώ η λεία τους – «Οι πραγματικοί Οι ένοχοι είναι εκεί έξω» δηλώνει ο δικηγόρος

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν σήμερα στην Ερμούπολη της Σύρου, τρεις διαρρήκτες οι οποίοι είχαν «ρημάξει «πέρυσι το καλοκαίρι βίλες επωνύμων στη Μύκονο.
Σύμφωνα με τις αρχές τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2017 μαζί με δυο συνεργούς τους που διαφεύγουν τη σύλληψη μπήκαν σε 15 πολυτελή σπίτια με τη συνολική λεία τους να ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.
Είχαν μάλιστα το…θράσος να μετατρέψουν σε αποθήκη για τα κλοπιμαία σπίτι που δεν τους ανήκει…ΟΙ αρχές έφθασαν στα ίχνη τους από το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων .
Αργά το μεσημέρι oi τρεις διαρρήκτες καταδικάστηκαν σε έξι χρόνια φυλάκιση.
Ο δικηγόρος ενός από τους κατηγορούμενους, Γιάννης Γλύκας δήλωσε ότι οι πραγματικοί ένοχοι δεν έχουν ακόμα συλληφθεί και τα ελαφρυντικά που αναγνώρισε το δικαστήριο στον πελάτη του αποδεικνύουν ότι οι εγκέφαλοι της σπείρας απολαμβάνουν ακόμα την ελευθερία τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.