ΤΟΠΙΚΑ

SPEEDRUNNER JET 2 το νέο όνομα του SANTA IRINI που πλέον ανήκει στην SEAJETS

SPEEDRUNNER JET 2 το νέο όνομα του SANTA IRINI που πλέον ανήκει στην SEAJETS

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η πώληση του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ SANTA IRINI της PANELLENIC LINES στην εταιρεία SEAJETS του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου.

Το ταχύπλοο επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο είχε αγοραστεί πέρυσι από την προηγούμενη εταιρεία του και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου του 2022 πραγματοποίησε κάποια δρομολόγια εκδρομικού χαρακτήρα από Ηράκλειο για Σαντορίνη.

Τη φετινή περίοδο είχε υψώσει την Ελληνική σημαία και είχε λάβει από το ΥΝΑΝΠ τακτική δρομολόγηση έως και 30 Οκτωβρίου 2023 από το Ηράκλειο προς Σαντορίνη και επιστροφή, δρομολόγια που εκτέλεσε για μικρό χρονικό διάστημα αλλά σταμάτησε πριν από λίγες ημέρες λόγω της πώλησης του.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.