ΤΟΠΙΚΑ

Σούπερ Οκτώβριος για την Μύκονο με αύξηση των ξένων επιβατών

Σούπερ Οκτώβριος για την Μύκονο με αύξηση των ξένων επιβατών

Σε συνέχεια των αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων έγκυρων διεθνών Μέσων Ενημέρωσης που προτρέπουν τους αναγνώστες τους να επιλέγουν τους εκτός αιχμής μήνες για επίσκεψη στη Μύκονο, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι και τα στοιχεία των αεροπορικών αφίξεων για τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Fraport, ο αριθμός των ξένων επιβατών που διακινήθηκε τον Οκτώβριο έφτασε τους 60.353, ενισχυμένος κατά 2,6% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Όπως έγινε γνωστό, Βρετανοί, Γάλλοι, Ελβετοί, Γερμανοί, Ιταλοί, Κύπριοι αλλά και Ισραηλινοί βρέθηκαν στην κορυφαία επτάδα των τουριστών που επισκέφθηκαν το νησί των ανέμων τον Οκτώβριο.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη αναμένεται ότι με την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου θα αντισταθμιστούν οι μικρές μειώσεις που παρατηρήθηκαν τους  καλοκαιρινούς μήνες και μόνο από τις διεθνείς αφίξεις, δεδομένου ότι με τις εσωτερικές πτήσεις ,ακόμα και στη βασική περίοδο, υπήρχε αύξηση αφικνούμενων επιβατών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.