ΤΟΠΙΚΑ

Στο Φάρο Αρμενιστή η «Απογευματινή Βάρδια»

Στο Φάρο Αρμενιστή η «Απογευματινή Βάρδια»
«Απογευματινή Βάρδια» στον Φάρο Αρμενιστή της Μυκόνου την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα με το μουσικό σχήμα Famillia Musicatta.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δανιήλ Κουσαθανάς (κιθάρες–φωνή), Πέτρος Βερώνης (μπουζούκι-φωνή), Όλγα Τσιγκρά (φωνή), Ντίνα Στράνη (φωνή), Σοφία Καλπουρτζή (πιάνο-ακορντεόν), Γιάννης Γκιντίνος (ηλ.κιθάρα), Κώστας Φραγκής (μπάσο), Μάριο Ξυδάκης (Τύμπανα,φωνή).
Η πρώτη Απογευματινή Βάρδια στο Φάρο Αρμενιστή της Μυκόνου έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2015 ως μια πρώτη προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για την αποκατάσταση του κτιρίου και την γνωριμία του με την ιστορία του Φάρου.
Σε περίπτωση ισχυρών ανέμων η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θεατράκι της Λάκκας.
Είσοδος ελεύθερη.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.