ΤΟΠΙΚΑ

Sold out η εμφάνιση της Φουρέιρα στο Lio

Sold out η εμφάνιση της Φουρέιρα στο Lio
Το Cabaret Restaurant Lio είναι το μαγαζί που θα φιλοξενήσει την Ελένη Φουρέιρα και είναι ήδη sold out

Το Cabaret Restaurant Lio είναι το μαγαζί της Μυκόνου, που θα φιλοξενήσει την Ελένη Φουρέιρα και είναι ήδη sold out αν και το πιο φθηνό εισιτήριο είναι στα… 500 ευρώ. Η χρέωση ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια φτάνει και τα 1.000 ευρώ.

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη Μύκονο στις 12 Ιουνίου, ανοίγοντας την αυλαία των μεγάλων events που θα σημειωθούν στο «νησί των Ανέμων» και φέτος. Το Cabaret Restaurant Lio είναι το μαγαζί που θα τη φιλοξενήσει και είναι ήδη sold out αν και το πιο φθηνό εισιτήριο είναι στα… 500 ευρώ. Η χρέωση ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια φτάνει στα 1.000 ευρώ.

Βέβαια μιλάμε για τη Μύκονο, και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, οι τιμές αυτές δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για όσους επισκέπτονται το νησί.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.