ΤΟΠΙΚΑ

ΣΟΚ συνεργάτης του Βερώνη βρίζει χυδαία τον τραγουδιστή Βαλάντη

ΣΟΚ συνεργάτης του Βερώνη βρίζει χυδαία τον τραγουδιστή Βαλάντη
Με απερίγραπτους χαρακτηρισμούς και πρωτοφανές υβρεολόγιο ο Δημήτρης Λαζαρίδης γράφει δημόσια χυδαίες εκφράσεις στον γνωστό τραγουδιστή

Με ένα άκρως σοκαριστικό σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του γνωστού  τραγουδιστή Βαλάντη ο πολιτευτής της Μυκόνου γνωστός πρώην αστυνομικός στο νησί Δημήτρης Λαζαρίδης θέλησε να εκφράσει την αντίθεση του στο δημοσίευμα του τραγουδιστή αναφορικά με το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε δημόσια αντιπαράθεση ο Λαζαρίδης που εκτίθεται στο Μυκονιάτικο λαό γράφει δημόσια την άποψη του με έναν άκρως χυδαίο τρόπο που δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση το ήθος αλλά και την αστική ευγένεια που εκφράζει τους Μυκονιάτες που ανέκαθεν είναι ευγενείς άνθρωποι και δεν προβαίνουν σε δημόσιο λόγο τέτοιου είδους και που σε λίγο καιρό θα ζητήσει την ψήφο τους.

Το θέμα πήγε παρακάτω και σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός τραγουδιστής που ενημερώθηκε για τον Λαζαρίδη και ότι διετέλεσε μάλιστα και δημοτικός συμβούλος στη Μύκονο θα προχωρήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε μήνυση και αγωγή τις επόμενες μέρες.

Ο Λαζαρίδης εκθέτει ανεπανόρθωτα και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καθώς είναι πρόεδρος της τοπικής Μυκόνου και σε καμία περίπτωση τα σχόλια του δεν συνάδουν με το πνεύμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεταφέρει σχετικά με τις αντιδράσεις και τον καθωσπρεπισμό κυρίως των μελών της ΝΔ.

Βέβαια δεν αρχίζει με τον καλύτερο τρόπο η προεκλογική περίοδος για τον  Βερώνη και την ομάδα του  καθώς θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει ο ίδιος  καθώς ο Λαζαριδης είναι άμεσος συνεργάτης του και θα είναι απορίας άξιο αν συνεχίσει να τον έχει δίπλα του,καθώς στο δημόσιο λόγο όλοι έχουν υποχρέωση να είναι ευπρεπείς και κόσμιοι καθώς χιλιάδες άνθρωποι διαβάζουν στο Διαδίκτυο τα σχόλια.

Οι Μυκονιάτες είναι ένας λαός με αξιοπρέπεια και ευπρέπεια και θίγονται άμεσα από τέτοιους  τρόπους και συμπεριφορές που τους εκθέτουν και τους προσβάλλουν στο πανελλήνιο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.