ΤΟΠΙΚΑ

ΣΟΚ: Ενδείξεις για δολιοφθορά στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης της Μυκόνου

ΣΟΚ: Ενδείξεις για δολιοφθορά στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης της Μυκόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες που θα πρέπει να διασταυρωθούν άμεσα και που από φήμες στο νησί τις τελευταίες ώρες πρόκειται να γίνουν καταγγελίες που θα φτάσουν στην πόρτα της δικαιοσύνης, φαινόμενα δολιοφθοράς προκύπτουν σε σημεία της Μυκόνου τόσο στο δίκτυο της ύδρευσης όσο και σε αυτό της αποχέτευσης που δημιούργησαν τις προηγούμενες μέρες και τα διάφορα προβλήματα στο νησί.

Η είδηση αν πράγματι επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες είναι σοκαριστική και αυτό γιατί είναι αδιανόητο μέσα στην τουριστική σαιζόν να μπήκε ανθρώπινο χέρι και να έκανε ζημιά στα δίκτυα με δολιοφθορές, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ζημιές  είναι εμφανείς  και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ότι κάποιος πήγε και έκοψε ή χάλασε εσκεμμένα  κεντρικά σημεία στο δίκτυο.

Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο όποιος το έκανε θα πρέπει άμεσα να αποκαλυφθεί.

Να κινηθεί καταρχήν η νομική διαδικασία καθώς πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες του αισχίστου είδους απο όποιον τις έκανε και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι όταν η τουριστική σαιζόν είναι στο φόρτε της πλήττοντας με αυτό τον τρόπο τα συμφέροντα όλων στην Μύκονο.

Γιατί όποιος έχει διαπράξει τέτοια ενέργεια ζημιά κάνει στο νησί, την εικόνα, και τα συμφέροντα των κατοίκων και των επιχειρήσεων του τόπου.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ;
Κοντή γιορτή σε μερικές μέρες θα το μάθουμε και το σκοπό αλλά και τα κίνητρα των δραστών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.