ΤΟΠΙΚΑ

ΣΟΚ Έκλεισαν ραντεβού μαζί του μέσω facebook και τον σκότωσαν!

ΣΟΚ Έκλεισαν ραντεβού μαζί του μέσω facebook και τον σκότωσαν!
Ξετυλίχθηκε το κουβάρι για τη σύλληψη του 38χρονου Αλβανού εργολάβου στη Μύκονο, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία η υπόθεση έχει ως εξής: ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Ασφάλειας Αττικής και του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, συνελήφθησαν στα Σπάτα Αττικής και στην Μύκονο αντίστοιχα, δύο Αλβανοί, ένας 38χρονος άνδρας και μία 29χρονη γυναίκα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, σε βάρος ενός ομοεθνούς τους, το 2015.

Το θύμα και ο αδερφός του, οι οποίοι εργάζονταν και έμεναν στη Μύκονο, είχαν οικονομικές διαφορές με τον 38χρονο στον οποίο αποφάσισαν να επιτεθούν. Τα δύο αδέρφια έστησαν ενέδρα και μαχαίρωσαν τον 38χρονο στο νησί των ανέμων, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Μάλιστα, στην κατάθεσή που είχε δώσει τότε, το θύμα κατονόμασε τους δύο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και επέστρεψαν στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής.

Όταν μετά από αρκετούς μήνες ανάρρωσε, ο 36χρονος ενεργοποίησε το σχέδιο εκδίκησης σε βάρος των δύο ομοεθνών του που του επιτέθηκαν. Έτσι, χρησιμοποίησε την 29χρονη φίλη του ως «δόλωμα» για να σαγηνεύσει μέσω facebook το ένα από τα δύο αδέρφια, με το οποίο έκλεισε ραντεβού στα Σπάτα Αττικής προκειμένου να γνωριστούν από κοντά.

Μόλις εκείνος πείστηκε για το ραντεβού και μετέβη από την Μύκονο στην Αθήνα, οι δύο κατηγορούμενοι του έστησαν ενέδρα και τον δολοφόνησαν. Ήταν Ιούλιος του 2015.

Έκτοτε, ξεκίνησαν έρευνες από τις αρχές, οι οποίες κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών μετά από περίπου τρία χρόνια. Στις 13 Ιουνίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και των δύο. Ο 38χρονος εργολάβος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Μύκονο και η 29χρονη φίλη του στην Αθήνα, για να οδηγηθούν στη συνέχεια στους αρμόδιους εισαγγελείς.

πηγη cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.