ΤΟΠΙΚΑ

Σοφία Καρβέλα: Ξεφαντώνει στη Μύκονο

Σοφία Καρβέλα: Ξεφαντώνει στη Μύκονο
Η κόρη της Άννας Βίσση μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι

H Σοφία Καρβέλα, ο Θανάσης Πανουργιάς και τα δύο τους αγόρια εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκονται στη χώρα μας και απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλαεπισκέπτεται την χώρα μας κάθε καλοκαίρι για να βρεθεί παρέα με τους γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Σοφία Καρβέλα, αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με την μητέρα της στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μύκονο! Για τη σχεδιάστρια μόδας το Νησί των Ανέμων είναι απαραίτητος σταθμός κάθε χρόνο.

Η Σοφία Καρβέλα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Μάλιστα σε ένα από τα Instagram Story που μοιράστηκε η ίδια, έγραψε πως πρέπει να είναι ο μοναδικός νηφάλιος άνθρωπος στο νησί.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στo Instagram της

ofia_Karvela
Sofia_Karvela
Sofia_Karvela1
Sofia_Karvela2
Sofia_Karvela3
Sofia_Karvela4
Sofia_Karvela5

12 χρόνια νηφαλιότητας
Η Σοφία Καρβέλα υπενθυμίζουμε πως είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια στο παρελθόν για την εξάρτησή της από το αλκοόλ.
«Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά. Κλείνω 12 χρόνια νηφαλιότητας. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα χωρίς να πιω (ή και περισσότερα), χωρίς να συλληφθώ για επίθεση και ταυτόχρονα ξεκίνησα και μία εταιρεία. Αν το να αποδράς από την πραγματικότητα σε απέκλεισε από το να τη ζεις και να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχει προσφέρει θα σου πρότεινα εντόνως να σταματήσεις, να μυρίσεις τα ρόδα και το χώμα από το οποίο βγαίνουν. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό»,είχε δηλώσει παλαιότερα η Σοφία Καρβέλα.

Πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.