ΤΟΠΙΚΑ

Σκωτσέζικος γάμος στο Δημαρχείο της Μυκόνου

Σκωτσέζικος γάμος στο Δημαρχείο της Μυκόνου
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς πάντρεψε ζευγάρι Σκωτσέζων στο δημαρχείο με τον γαμπρό και τον κουμπάρο ντυμένους παραδοσιακά

Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν να κάνουν τον γάμο τους στη Μύκονο και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες από όλα τα σημεία του πλανήτη ζευγάρια επιλέγουν να παντρευονται στο νησί.

Ένας ωραίος γάμος με πολύ ευτυχία και παραδοσιακές σκωτσέζικες φορεσιές από τον γαμπρο και τον κουμπάρο  έγινε το πρωί στο δημαρχείο της Μυκόνου.

 

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς πάντρεψε ζευγάρι παρουσία συγγενών και φίλων που ήρθαν όλοι μαζί από την  Γκλασκώβη για την τέλεση του μυστηρίου.

Τα γέλια και οι χαρές δόνησαν την ατμόσφαιρα στο δημαρχιακό Μέγαρο της Μυκόνου για ακόμη μια φορά σε ένα μυστήριο που τελέστηκε όπως πολλά το καλοκαίρι που μας πέρασε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.