ΤΟΠΙΚΑ

Σκληρή δουλειά για τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ενόψει έναρξης πρωταθλήματος

Σκληρή δουλειά για τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ενόψει έναρξης πρωταθλήματος

Με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο της Άνω Μεράς συνεχίζεται το πρόγραμμα προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας της Α.Ε. Μυκόνου.

Με όρεξη και ενθουσιασμό οι αθλήτριες του συλλόγου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα και την τεχνική ηγεσία των Δημήτρη Μανταφούνη και Σπύρου Ξένου.

Η μοναδική αβεβαιότητα που υπάρχει είναι όπως για την αντρική ομάδα, το πότε θα καταρτιστούν οι όμιλοι και φυσικά πότε θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Στον μεταγραφικό τομέα υπάρχει η σκέψη για άλλη μια προσθήκη στο ήδη πλούσιο ρόστερ, ενώ για τις επόμενες εβδομάδες γίνονται προσπάθειες να κλειστεί κάποιο φιλικό με γυναικεία ομάδα της ίδιας κατηγορίας, κάτι που θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για το συγκρότημα της ΑΕΜ.

311620560 548036180656696 9202250829008611069 n

πηγή sportcyclades.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.