ΤΟΠΙΚΑ

Σκάφος με βλάβη στη Ρήνεια

Σκάφος με βλάβη στη Ρήνεια
Ιδιωτικό πνευστό σκάφος με δύο επιβαίνοντες,παρασύρθηκε κοντά στις βραχώδεις ακτές της νήσου Ρήνειας λόγω μηχανι

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, πρωινές ώρες χθες, ότι το ιδιωτικό πνευστό σκάφος »ΣΛΑΜΜΕΡ» Λ.Π. 5212-Β΄, με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες,παρασύρθηκε κοντά στις βραχώδεις ακτές της νήσου Ρήνειας λόγω μηχανικής βλάβης.

Άμεσα απέπλευσε προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το ιδιωτικό – Τ/Χ σκάφος “ΖΑΦ 16” Τ.Μ. 547, τα οποία εντόπισαν το ανωτέρω σκάφος, ενώ οι δύο (02) επιβαίνοντες επιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο τους μετέφερε με ασφάλεια στον νέο λιμένα Μυκόνου.

Στη συνέχεια απογευματινές ώρες χθες, το »ΣΛΑΜΜΕΡ» Λ.Π. 5212-Β΄, ρυμουλκήθηκε από το ιδιωτικό σκάφος “ ΠΗΓΑΣΟΣ” Λ.Μ. 1446 και προσδέθηκε με ασφάλεια στον νέο λιμένα Μυκόνου.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.