ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σήμερα ανοίγουν οι διεθνείς πτήσεις, από 1η Ιουλίου στη Μύκονο

Σήμερα ανοίγουν οι διεθνείς πτήσεις, από 1η Ιουλίου στη Μύκονο

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου, οι διεθνείς πτήσεις προς τα αεροδρόμια “Ελευθέρος Βενιζέλος” και Μακεδονίοα με εξαίρεση αυτές από Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια. Στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, οι πτήσεις δεν είχαν σταματήσει όλο το διάστημα των απαγορεύσεων, ωστόσο, από σήμερα αυξάνεται ο αριθμός τους.

Σε όλα τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας, οι διεθνείς αφίξεις θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου, ενώ συνδιαμορφώνεται η πρόταση προς την ΕΕ για τη λίστα τρίτων χωρών που εξαιρούνται από την απαγόρευση των πτήσεων. Οπότε, σε επίπεδο Κυκλάδων, στα διεθνή αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης, οι πτήσεις από το εξωτερικό θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Ολα έτοιμα στα αεροδρόμια

Η σχολαστική τήρηση κανόνων υγιεινής των χεριών καθώς και αναπνευστικής υγιεινής, η υποχρεωτική χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, ο συνεχής, προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση επιφανειών και χώρων, ιδιαίτερα όπου υπάρχει «επαφή», αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για την προστασία των επιβατών και των εργαζομένων στο αεροδρόμιο της Αθήνας, το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.