ΤΟΠΙΚΑ

«Σημαντική η απόφαση της Aegean να επενδύσει στο brand name Μύκονος»

«Σημαντική η απόφαση της Aegean να επενδύσει στο brand name Μύκονος»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς βρέθηκε στο αεροδρόμιο στην άφιξη της πρώτης πτήσης

O κ. Κωνσταντίνος Π. Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου, που παραβρέθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου κατά την άφιξη της πρώτης πτήσης της εταιρείας στη νέα βάση δήλωσε σχετικά: «Η απόφαση της AEGEAN να δημιουργήσει για πρώτη φορά νέα βάση στη Μύκονο, καθώς και το γεγονός ότι πλέον θα εξυπηρετούνται επιπλέον απευθείας πτήσεις σε πέντε  μεγάλες χώρες του εξωτερικού πιστοποιεί κυρίως δύο γεγονότα: την απόφαση της ΑEGEAN να επενδύσει στο brand name Μύκονος, και τη δυναμική του νησιού μας ως τόπος προσέλκυσης μεγάλων τουριστικών αγορών.

Αυτή η εξέλιξη, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, σηματοδοτεί τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού, καθώς και τις μεγάλες προοπτικές που υπάρχουν από την ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία μεταξύ Πολιτείας, τοπικών κοινωνιών και ιδιωτικού τομέα. Εύχομαι να αποτελεί μια απαρχή για ανάλογες πρωτοβουλίες και συνεργασίες και στο μέλλον.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.