ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σημαντικές χρηματοδοτήσεις έργων στη Μύκονο από τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ

Σημαντικές χρηματοδοτήσεις έργων στη Μύκονο από τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, στο πλαίσιο των προσκλήσεων του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, εγκρίθηκαν νέες χρηματοδοτήσεις έργων για την συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και την αναβάθμιση παιδικών χαρώνύψους 4.578.779,80 €.

Μεταξύ των δήμων της χώρας στο Ν. Κυκλάδων και για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Μυκόνου με το συνολικό ποσό 64.000 € και για την προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Πάρου με το συνολικό ποσό των 214.000 €.

Οι δικαιούχοι δήμοι για τη χρηματοδότηση των ως άνω πράξεων, θα απορροφήσουν πρώτα τους πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι των δήμων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.