ΤΟΠΙΚΑ

Σικάγο έγινε η Μύκονος

Σικάγο έγινε η Μύκονος
Άγριο πιστολίδι...Του έστησαν ενέδρα θανάτου, σκηνές τρόμου με έναν τραυματία

Με πυροβολισμούς και ψυχρή απόπειρα ανθρωποκτονίας ξημέρωσε η Παρασκευή στην Μύκονο. Σκηνές τρόμου, σφαίρες και τελικός απολογισμός ένας τραυματίας ήταν ο τελικός απολογισμός.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι πιστολέρο σε Αλβανό, υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας. Δεκαπέντε λεπτά μετά τις έξι το πρωί κι ενώ το θύμα οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη θέση Βόθωνας, άγνωστοι που επέβαιναν σε σκούτερ τον πλησίασαν και προσπάθησαν να το «γαζώσουν» με σφαίρες πυροβολώντας τον αλύπητα,

Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρει διαμπερές τραύμα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς το 2013 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα είχε οδηγηθεί στη φυλακή, απ’ όπου βγήκε το 2015 και επέστρεψε στη Μύκονο.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν στο παρελθόν του, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ανοικτούς λογαριασμούς είχε και ποιοι ήταν αυτοί που θέλησαν να του κλείσουν με σφαίρες το στόμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.