ΤΟΠΙΚΑ

Σεφ από τη Μύκονο ο νικητής

Σεφ από τη Μύκονο ο νικητής

Ο 25 χρονος σεφ Αντώνης Δημοβασίλης από την Μύκονο νικητής στον τελικό της Σύρου για το European Young Chef Award 2018!

 
Εξασφάλισε το «πρώτο βραβείο» συμμετέχοντας με το πιάτο του « Αρχέγονον»
Το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των νέων σεφ αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019
Ο Αντώνης Δημοβασίλης από τη Μύκονο είναι ο chef που αναδείχθηκε στον τελικό της Σύρου για το European Young Chef Award 2018. Ο νεαρός σεφ εργάζεται στο SantAnna Luxury Beach Club Restaurant στη Μύκονο.

Ο τελικός του διαγωνισμού της Περιφέρειας για την ανάδειξη του καλύτερου νεαρού σεφ που θα εκπροσωπήσει το Νότιο Αιγαίο στον Ευρωπαϊκό υποψηφίου European Young Chef 2018 , που θα διεξαχθεί 25-26 Νοεμβρίου 2018 στο Galway, στην Ιρλανδία , πραγματοποιήθηκε στη Σύρο με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο νικητής του διαγωνισμού Αντώνης Δημοβασίλης έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γαστρονομικές του ικανότητες με το πιάτο του «Αρχέγονον» (Σφυρίδα με πουρέ τοπιναμπούρ και σούπα κακαβιάς).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.