ΤΟΠΙΚΑ

Σε ψηφοφορία για τα Top club παγκοσμίως το θρυλικό Paradise

Σε ψηφοφορία για τα Top club παγκοσμίως το θρυλικό Paradise
50 χρόνια το θρυλικό Paradise στα καλύτερα club παγκοσμίως σε ψηφοφορία από όλο τον κόσμο για τα κορυφαία στον κόσμο του 2019

Είναι μια παράδοση που κλείνει φέτος πενήντα ολόκληρα χρόνια.

Το θρυλικό Paradise της Μυκόνου έχει περάσει τα σύνορα προ πολλού και είναι ένας μυθικός προορισμός για την καλοκαιρινή περίοδο που έχει γράψει την δίκη του ιστορία.

 

Ο Μάρκος Δακτυλίδης με την ομάδα του κάνουν χρόνια τώρα την διαφορά και το Paradise συγκαταλέγεται στα καλύτερα κλαμπ του κόσμου.
Η ψηφοφορία στην ετήσια δημοσκόπηση για τα Top 100 Clubs του DJ Mag είναι πλέον ανοιχτή για και η ετήσια γιορτή της παγκόσμιας κουλτούρας της νυχτερινής διασκέδασης περιλαμβάνει για ακόμη μια χρονιά και το Paradise.Η ψηφοφορία γίνεται για τα καλύτερα και πιο δημοφιλή κλαμπ στον πλανήτη – όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του DJ Mag.

Οποιαδήποτε κλαμπ και κέντρα ηλεκτρονικής μουσικής σε κάθε χώρα του κόσμου είναι επιλέξιμα για να ψηφιστούν και οι χώροι επιτρέπεται να εκστρατεύουν τους οπαδούς τους για να ψηφίσουν γι ‘αυτούς – με ορισμένους περιορισμούς.

Οι κανόνες και οι κανονισμοί μαζί με τα στοιχεία του λογοτύπου για τη χρήση της καμπάνιας από τους χώρους διεξαγωγής είναι διαθέσιμοι στο σαιτ.

Η δημοσκόπηση του 2019 είχε συμμετοχές πάνω από 600.000 ψήφους.Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή και συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στα τέλη Μαρτίου.

Συμμετέχετε με την ψηφοφορία εδώ: top100clubs.com

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.