ΤΟΠΙΚΑ

Σε ψαρά ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη Μύκονο

Σε ψαρά ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη Μύκονο
Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, ανήκει σε αλλοδαπό ο οποίος αγνοούνταν από τα Χριστούγεννα του 2017!

Ανάμεσα σε βράχια και λόγω της κατάστασης και της προχωρημένης σήψης οι κάτοικοι εντόπισαν το πτώμα  και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στις εξαφανίσεις του τελευταίου εξαμήνου, μέσω των οποίων ταυτοποιήθηκε ο νεκρός που βρέθηκε στην περιοχή Τηγάνι της Μυκόνου και όπως όλα τα στοιχεία έδειξαν πρόκειται για έναν 28χρονο που είχε πάει για ψάρεμα χειμώνα στην περιοχή Μεταλλεία και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν τότε δεν είχε εντοπιστεί κάτι μέχρι την προχθεσινή μέρα που εντοπίστηκε απο κατοίκους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμενικό που έσπευσε να περισυλέξει το πτώμα του ψαρά κάνοντας γνωστό οτι πρόκειται για έναν 28χρονο που αγνοούνταν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.