ΤΟΠΙΚΑ

Σε λειτουργία το νέο κινητό πράσινο σημείο του Δήμου Μυκόνου

Σε λειτουργία το νέο κινητό πράσινο σημείο του Δήμου Μυκόνου
Αφού ξεπεράστηκαν διοικητικά και γραφειοκρατικά προβλήματα, μετά από σχεδόν τρία χρόνια, το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου Μυκόνου, βρίσκεται σε λειτουργία.
Το Κινητό Πράσινο Σημείο είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Δήμου μας το οποίο συλλέγει υλικά προς ανακύκλωση και επανάχρηση.
Σας καλούμε λοιπόν κατά την προσέλευσή σας στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του αγώνα μπάσκετ το Σάββατο 7/10/2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Μεράς, να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση ανακυκλώσιμου υλικού, μαθαίνοντας τη χρήση της μονάδας.
Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, το Κ.Π.Σ. θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο bazaar – Ζυμωτό στο Βουγλί και εκεί μπορείτε να παραδίδετε ανακυκλώσιμα υλικά που συγκεντρώνετε.
Τέλος, θα κοινοποιείται τακτικά από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, συγκεκριμένο πρόγραμμα επισκέψεων ανά περιοχές.
Η ανακύκλωση είναι σεβασμός στο περιβάλλον και το μέλλον μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.