ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε καμπ της Μπαρτσελόνα ο νεαρός Τσιφούτης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Σε καμπ της Μπαρτσελόνα ο νεαρός Τσιφούτης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Θα ταξιδέψει στην Ισπανία προσκεκλημένος για να τον παρακολουθήσουν κορυφαίο σκάουτερ.

H World Sports ανακοίνωσε τα ονόματα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία μέσα από το Smartfootball Camp Greece 2019 και τους Ισπανούς προπονητές που παρακολούθησαν τους νεαρούς παίκτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα στο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Καΐπη, Γεώργιο Κοντοζή από το Smartfootball Camp Salonica και τους Ιωάννη Τσιφούτη του ΑΟ Μυκόνου και Θεόδωρο Παλαιστή από το Smartfootball Camp Athens.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ισπανία, προκειμένου να λάβουν μέρος σε προπονήσεις της Smartfootball Academy στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Complex Esportiu Futbol Salou και σε καταλανικούς συλλόγους.

Παράλληλα, θα κληθούν ποδοσφαιριστές διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών για τη συγκρότηση επίλεκτων ομάδων, με σκοπό τη δημιουργία της Elite Smartfootball Hellas! H Elite SF Hellas θα πραγματοποιήσει Elite Training and Scouting Camp στην Ισπανία, εκεί όπου γεννήθηκε η μεθοδολογία Smartfootball και οι ποδοσφαιριστές της θα λάβουν μέρος σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα περιέχει προπονήσεις με Ισπανούς προπονητές Smartfootball και συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά, με την παρουσία σκάουτερς της RCD ESPANYOL DE BARCELONA και άλλων καταλανικών συλλόγων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.