ΤΟΠΙΚΑ

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Πειραιά

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Πειραιά

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται το απαγορευτικό απόπλου για τα νησιά των Κυκλάδων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και Κρήτη, όχι όμως και για τις Κυκλάδες μιας και οι Βόρειοι άνεμοι εξακολουθούν να έχουν ένταση έως και 9 μποφόρ.

Μικρή εξασθένιση αναμένεται από την Τρίτη, όπου λογικά θα εκτελεστούν κανονικά τα δρομολόγια.

Υπενθυμίζεται ότι για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, είναι προγραμματισμένη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα για 48 ώρες.

Με δεδομένο το απαγορευτικό απόπλου το οποίο ισχύει από την Κυριακή, η εκτέλεση δρομολογίων την Τρίτη είναι σημαντική για την τροφοδοσία των νησιών

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.