ΤΟΠΙΚΑ

Σε εξέλιξη το μεγάλο έργο της αποκατάστασης των δρόμων στο νησί

Σε εξέλιξη το μεγάλο έργο της αποκατάστασης των δρόμων στο νησί
Ξεκίνησε και θα ενταθεί τον Σεπτέμβριο ένα έργο που θα αλλάξει αρδην την εικόνα των δρόμων της Μυκόνου

Έργο πνοής που αφορά την οδοποιία στο νησί ξεκίνησε από επιστρώσεις και επισκευές σε δρόμους με χαμηλή κίνηση, καθότι Αύγουστος ,για  το πρόγραμμα της   υλοποίησης  του μεγάλου πρότζεκτ της  οδοποιίας και την αποκατάσταση δρόμων, που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα προηγούμενων μηνών.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του:
«Το πρόγραμμα, ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από ίδιους δημοτικούς πόρους. Θα συνεχίσουμε τις επόμενες μέρες σε αντίστοιχους δρόμους.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας με υψηλή κυκλοφορία, οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο. Η οδική ασφάλεια και η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού στις προτεραιότητές μας.»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.