ΤΟΠΙΚΑ

Σε εκδηλώσεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Βουλευτής Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος

Σε εκδηλώσεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Βουλευτής Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάρκος Εμμ. Καφούρος παρευρέθηκε την Παρασκευή 4 Αυγούστου στην εκδήλωση παρουσίας του βιβλίου “η τσαμπούνα στο Φιλώτι” που διοργάνωσαν, ο σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου, η βιβλιοθήκη “Γεώργιος Ανωμερίτης”, οι μαθητές και η διεύθυνση του δημοτικού σχολείου Φιλωτίου και έλαβε χώρα στο Αθλοθέατρο Φιλωτίου.

Στη συνέχεια της παραμονής του στη Νάξο ο βουλευτής το Σάββατο 5 Αυγούστου παρέστη στους προεόρτιους εσπερινούς των ιερών ναών Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Γλινάδο και στο Δαμαριώνα Νάξου ενώ τη Κυριακή 6 Αυγούστου ανήμερα της εορτής παρέστη στη θεία λειτουργία του ιερού ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κουρουνοχώρι Νάξου.
Στο περιθώριο των ανωτέρω εκδηλώσεων ο βουλευτής Κυκλάδων πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τοπικούς φορείς και κατοίκους.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.