ΤΟΠΙΚΑ

Σε δράση οι πιτσιρικάδες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που βρίσκονται σε camp στην Αθήνα

Σε δράση οι πιτσιρικάδες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που βρίσκονται σε camp στην Αθήνα

Μια μοναδική εμπειρία βιώνουν 14 νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της Α.Ε. Μυκόνου καθώς συμμέτεχουν στο «Elite Youth Development Football Camp 2022» που ξεκίνησε 3/7 και θα συνεχιστεί έως  10/07.

Το Μυκονιάτικο σωματείο δείχνει πως συνεχίζει να επενδύει στα τμήματα ακαδημιών δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές του Σωματείου να προπονηθούν υπό τις οδηγίες καταξιωμένων προπονητών από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο camp συμμετέχουν οι: Δακτυλίδης Ελευθέριος, Κατσικαλάκης Μιχαήλ, Κουσαθανάς Ματθαίος, Κουτρούτσος Παναγιώτης, Κυριαζίδης Ανδρέας, Μπάλλα Δημήτρης, Μπουτσάι Λάζαρος, Παχατουρίδης Γιώργος, Ρουστέμι Δανιήλ, Ασράμ Γεώργιος, Μεσάκου Εμίλιος, Ρουστέμι Ορέστης, Τόλιας Κυριάκος και Τσόπελας Κωνσταντίνος.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο πάνω σε δύο άξονες:

· Εκπαίδευσης

· Ψυχαγωγίας

Ο Στέλιος Αποσπόρης, ο Χάρης Κοπιτσής και αρκετοί άλλοι, ονόματα του ποδοσφαίρου με ιστορία, που έκαναν τον κόσμο να χαρεί και να γιορτάσει, θα δώσουν το παρόν προκειμένου να καθοδηγήσουν εκείνους που το αξίζουν σε ασφαλή μονοπάτια!

Με σεβασμό στα παιδιά και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Οκτώ ημέρες όπου με την ευθύνη της εταιρίας Aposporis.Football διοργανώνεται το προπονητικό πρόγραμμα : Εlite Youth Development Football Camp 2022

Η αξιολόγηση και η εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, ηλικίας 14 έως και 18 ετών που αγωνίζονται σε τμήματα υποδομής συλλόγων, γίνεται  στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στη Βάρη, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, προπονητές με πολύχρονη εμπειρία στην Super League αλλά και σε τμήματα υποδομής προσφέρουν ένα 10ήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως το 2008.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Προπόνηση τεχνικής, τακτικής, ενδυνάμωσης, εργομετρικά γηπέδου ,σεμινάρια καθώς και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε πισίνα.

Η αξιολόγηση θα δοθεί εγγράφως στο τέλος του camp.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και kit ρουχισμού.

Τέλος το camp έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Φλόγα” .

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.