ΤΟΠΙΚΑ

Σε διάσκεψη κορυφής στο Βέλγιο ο Κωνσταντίνος Κουκάς

Σε διάσκεψη κορυφής στο Βέλγιο ο Κωνσταντίνος Κουκάς

Με ανάρτηση του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ευχαριστεί άπαντες για τις ευχές την ημέρα των γενεθλίων του.

«Μια ξεχωριστή ημέρα σήμερα. Τα γενέθλια μου και η Καθαρή Δευτέρα, η αρχή της Σαρακοστής!
Ευχαριστώ από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους για τις ευχές, την αγάπη και τα ζεστά μηνύματα. Η ημέρα ωστόσο δεν έχει κούλουμα για εμένα αλλά Συνέδριο, μιας και έχω την τιμή να έχω επιλεγεί στην Ελληνική Αντιπροσωπεία, μαζί με άλλους συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης, σήμερα και αύριο, στην 10η Διάσκεψη Περιφερειών και Πόλεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στην πόλη Mons του Βελγίου.

Στη Διάσκεψη Κορυφής συμμετέχουν χιλιάδες δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, περιφερειακοί υπουργοί και άλλοι φορείς λήψης αποφάσεων από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο, προκειμένου να συζητήσουμε τους τρόπους συμβολής των Περιφερειών και των Δήμων στο μέλλον της ΕΕ, εστιάζοντας σε βασικά θέματα όπως η δημοκρατία, η βιώσιμη ανάπτυξη, η πράσινη μετάβαση, η ισότητα των φύλων, η διεύρυνση της ΕΕ και η κοινωνική, οικονομική και εδαφική συνοχή.

Από το Βέλγιο λοιπόν σας εύχομαι καλή Σαρακοστή με υγεία και κάθε καλό.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.