ΤΟΠΙΚΑ

Σε διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο έξω από το Δημαρχείο της Μασσαλίας ο δήμαρχος Κουκάς

Σε διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο έξω από το Δημαρχείο της Μασσαλίας ο δήμαρχος Κουκάς

Διαδήλωση  έξω από το Δημαρχείο της Μασσαλίας ενάντια στον Πόλεμο στην Ουκρανία για την Ελληνική Αντιπροσωπεία στην οποία συμμετέχει και ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς με σύνθημα
Πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ ο πόλεμος!

Στη Μασσαλία στην 9η Διάσκεψη Κορυφής Δήμων και Περιφερειών η Ελληνική Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών που διεξάγεται. Η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και οι εθνικές κυβερνήσεις, πέρασαν γενναίες θεσμικές μεταρρυθμίσεις που θα προωθούν την ενεργό εμπλοκή της αυτοδιοίκησης στην χάραξη της αναπτυξιακής πολιτικής.

Με τη συμμετοχή της στον σχεδιασμό για τη διάθεση των κοινοτικών κονδυλίων και των προγραμμάτων ανάκαμψης από τις συνέπειες της πανδημίας, με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, μέσων και προσωπικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.