ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σχέδιο για εμβολιασμό κατοίκων νησιών με πληθυσμό άνω των 10.000 μέχρι 25 Ιουνίου

Σχέδιο για εμβολιασμό κατοίκων νησιών με πληθυσμό άνω των 10.000 μέχρι 25 Ιουνίου

Tην Τετάρτη 12 Μαίου θα συνεδριάσει η επιτροπή του Υπουργείου Υγείας με αντικείμενο τα SMS καθώς και τις υπερτοπικές μετακινήσεις, αλλά και θέματα λιανεμπορίου σχετικά με το click away και click inside, όπως επίσης και ο οδικός χάρτης για το άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων.

Το σχέδιο για τον εμβολιασμό των κατοίκων νησιών με πληθυσμό άνω των 10.000 θα είναι το αντικείμενο συζήτησης στην τακτική εβδομαδιαία σύσκεψη του Πρωθυπουργού με την επιτροπή του ΕΟΔΥ.

Συμφώνα με πληροφορίες στο σχέδιο που θα παρουσιαστεί θα δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους αυτών των νησιών να εμβολιαστούν μέχρι τις 25 Ιουνίου ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου 15 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι έχει προηγηθεί ο εμβολιασμός των κατοίκων νησιών με πληθυσμό κάτω των 10.000.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.